utorak, 3. rujna 2019.

Dresslily haul

Dobrodošli u novi post !

Svi već dobro znate koliki sam ovisnik o online kupovini. Prosto sam navikla na takav vid kupovanja i već sada odlično mogu procjeniti šta je kvalitetno, a šta baš i ne. Ovaj put sam vam pripremila haul post, a sve stvari su naručene preko Dresslily stranice koja je meni jedna od omiljenih. Ovaj put sam naručila četiri stvari koje možete vidjeti na slikama ispod.

1. Ruffle Button Skater Dress




Ja sam naprosto oduševljena ovom haljinom. Materijal je izuzetno lagan i odličan je za ljetne vrućine. Dužina haljine je malo iznad koljena što meni odgovara i inače nosim suknje i haljine te dužine. Na gornjem dijelu haljina ima odliče gumbiće koji su sada u trendu. U svom ormaru nemam ništa žuto, pa je ova haljina pravo osviježenje, koloristički gledano, u osnosu na ostatak mog ormara. Ja sam svoju naručila u S veličini i malo i je široka, ali ništa strašno. Ovu haljinu možete pogledati i na sajtu CLICK HERE.

2. Chic Halter Geometric Print Zig Zag Double-Wear Women's Bikini Set



Naručila sam i kupaći kostim koji možete vidjeti na fotografiji iznad. Inače imam iskustva s naručivanjem kupaćih kostima online i uvijek sam bila zadovoljna jer većina sajtova ima jako kvalotetne. Ovaj mi je zapao za oko zbog boja. Gornji dio ima tanke spužvice i meni se mnogo sviđa kako mi stoji, nazad ima tanke i elastične špagice i veže se oko vrata. Što se tiće donjeg dijela malo sam skeptična zbog toga što je "tanga"  i nisam navikla na to, ali svakako za djevojke koje vole ovo je odličan izbor. Ako želite da naručite CLICK HERE.

3. Fanteeda FD136 Women Classic Flowers Dial Leather Band Quartz Wrist Watch



Sada prelazim na nakit. Prva stvar je ovaj sat. Već dugo želim da naručim online neki sat, ali nikada do sada nisam. Sviđa mi se cvijetni dezen jer se boje jako dobro uklapaju. Okolo je zlatni okvir i to mi se sviđa jer ga mogu kombinovati s ostatkom mog nakita. Kaiš je sive boje kojeg ja kombinucijem uz sivu torbicu. Moram da napomenem da uz sat ne dolaze baterije. Ukoliko želite da pogledate ovaj sat i na sajtu CLICK HERE.

4. Gold Silver Color With Beads Heart Pendant Necklace 2PCS/Set


I posljednja stvar je ovaj set od dva lančića, imitacija srebra. Sviđa mi se što se mogu nositi odvojeno i zajedno. Ovo je jako decentan nakit i može se nositi i uz neke casual outfite, ali i za svečane prilike. Ukoliko želite da pogledate ovaj lančić na sajtu CLICK HERE.

The 20% Coupon Code : GBJKNO
($6 OFF $30,$10 OFF $50,$16 OFF $80,$20 OFF $100,$30 OFF $150,$40 OFF $200,$60 OFF $300 in specific)


4 komentara:

  1. Prvo moram da pohvalim kvalitet slicica, predobar jee.♥
    Zanimljive stvarcice.
    Preslatka ti je haljina i prelepo ti stoji.♥

    Pogledaj moj blog
    https://smallwomenscorner.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvari su predivne!
    Ilmaha |Zapratite♥️ | Citati |Zapratite♥️

    OdgovoriIzbriši