subota, 8. listopada 2016.

10 stvari koje morate imati u svom ormaru

Dobrodošli u novi post !
Za ovaj post sam izabrala jednu jaku zanimljivu temu. Naime, svi mi trošimo neizmjerno mnogo novca na kupovanje gardarobe. Sigurno ste svi vi barem jednom kupili određeni komad odjeće koji vam je "na prvu" bio wow, a kasnije ga nikada niste obukli. Svima se to dešava, ja ć u ovom postu napisati 10 stvari koje morate imati u svom ormaru.

1. Bijela košulja 
Ovo je komad odjeće s kojim ne možete pogriješiti. Ako ne znate šta obući bijela košulja će sigurno biti odličan izbor. Možete je kombinorati uz jeans, sako, neke elegantne hlače, itd. Ovo je definitivno jedan od najpraktičnijih komada odjeće. Svi znamo da se trendovi stalno mijenjaju, ali ovo je komad odjeće koji uvijek ostaje u modi. Sa bijelom košuljom možete izgledati poslovno, strogo ili nježno. Sve zavisi od toga s čim ćete je kombinovati,

2. Gležnjače
Veliki trend već par godina su sigurno gležnjače. Sada ih možemo pronaći u svakoj radnji, u svim bojama, sa različitim detaljima. Svaka djevojka mora imati barem jedne pogotovo za jesenje dane.  Potrebno je samo da ih lijepo uskladite sa ostatkom svoje kombinacije. Sa njima možete biti i elegantni i moderni, Mogu se kombinovati i uz suknju i uz hlače. Izbor je na vama.

3. Kožna jakna
Crna kožna jakna je nešto što definitivno morate imati u svom ormaru. Jako je praktična i može se kombinovati uz mnogo toga. Sada možete naći različite kožne jakne, sa različitim detaljima i sigurno je da svaka od vas može pronaći "oni pravu" za sebe.

4. Crne hlače
Ovo definitivno svi vi imate-crne hlače. Ja sam ona koja ima i po nekoliko pari, malo sam zaluđena. Crne hlače se mogu kombinovati apsolutno uz sve i definitivno s njima ne možete pogriješiti. Kada ne znate šta da obućete ili kada ste u gužvi ovo je  pravi izbor.

5. Zlatna ogrlica
Naravno da se ne radi o pravom zlatu. Ovaj komad nakita je u proteklih par godina veoma popularna. Kada želite da izgledate elegantnije svoj stajling upotpunite sa "zlatnom" ogrlicom. Jako se lijepo kombinuje uz košulje i neke elegantnije majice. 

6. Vuneni šal
Evo jednog komada koji je idealan za zimu, a to je dugački vuneni šal. Na internetu možete pronaći mnogo načina kako vezati ovakave i slične šalove. Uz malo vježbe postat ćete pravi majstor. I pomalo dosadna kombinacija može se "razbiti" ovim dodatkom koji upotpunjuje naš stajling. Možete ga kupiti u raznim bojama, pokušajte biti kreativni, jer je ovo komad s kojim možete eksperimentisati.

7. Štikle
Bez obzira da li ste sportski tip ili  neki drugi, morate imati barem jedne štikle u svom ormaru. Ako želite da izgledate elegantno. štikle su najbolji izbor. Naravno, treba birati one udobne u kojima ćemo moći da izdržimo dosta dugo, ali neke djevojke ne mare za ovo, ali ljepota je bolna. Možete birati štikle u različitim bojama, ali svakako trebate imati jedne crne štikle i štikle u boji kože. 

8.Bijele hlače 
Ovo je veliki ljetni trend. Bijele hlače su uvijek u modi i mogu začiniti vašu kombinaciju. Mogu se obličiti za neke formalnije događaje jer izgledaju eleantnije od običnih hlača. Odgovaraju svakom tipu tijela, a one mršave će učiniti debljim. Možete da ih kombinujete uz sve, čak se možete obuči od glave do pete u bijelo i opet nećete pogriješiti. 

9.  Crna haljina
Crna haljina-pun pogodak. Veoma elegantan izgled za gotovo svaku priliku. Ovo je trend već dugi niz godina i na svakom velikom modnom događaju možemo vidjeti "malu crnu haljinu". U kombinaciji s dobrim štiklama i decentnim nakitom ne možete pogriješiti.  Na internetu možete pronaći mnogo načina kako kombinovati ovaj elegantan komad odjeće, poigrajte se. Sve je na vama i vašoj mašti.

10. Crna suknja
Ovo je jako interesantan komad odjeće. Možete izabrati suknju kao sa slike, ali se možete odlučiti i za crnu suknju u užoj formi. Izbor je na vama. Lepršava suknja je jako moderna i može se kombinovati uz košulju ili neku elegantniju majicu.  

To je bilo sve za ovaj post. Kako vam se čini?

Možete me pratiti na društvenim mrežama:
*Instagram: medinabeslagic
*Snapchat: medina_beslagic
*Ask: MedinaB7

email: medinabeslagic@yahoo.com













Broj komentara: 37:

  1. WOW! Odličan post,imamo isti ukus :)

    http://beautyakworld.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam ovakve postove! Takodje, i ja mislim da su ovo potrebne stvarčice za svaki garderober :)

    Poseti i moj blog i učlani se ako želiš :) smoothieglam.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post, slažem se za sve , posebno volim gležnjače. 😊

    IlvaMagicalWorld

    OdgovoriIzbriši
  4. i couldn't agree with your list more.
    One can never have too many heels and Black dresses :)
    Nice post!
    xo
    Sauniya | Find Your Bliss ♡

    OdgovoriIzbriši
  5. Vrlo kreativan post.Bravo!Upotpunosti se slazem sa tobom.♥


    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican post, svida mi se sto imas usudila bi se reci drugacije postove. Ovaj je fenomenalan

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
  7. Slazem se s tobom,odlican post.

    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/2016/10/q.html

    OdgovoriIzbriši
  8. Medina draga, odlican post. Zaista si nabrojala sve stvari za koje bih se i ja slozila da su vrlo neophodne svakoj devojci. Slicice upotpunjuju post, tako da sve u svemu jako dobro.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  9. Potpuno se slazem sa tobom,inace divan post. <3
    Jako kosrisno.

    https://marijaarmus.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  10. Slažem se sa tobom da se ove stvari tebaju naći u našem ormanu. Skoro sve stvari se uklapaju bukvalno uz sve, tako da su jako korisne. Samo tako nastavi, sve više i više mi se dopada tvoj blog♥

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši

  11. Jako lijep post draga <3

    GIVEAWAY : http://living-like-v.blogspot.ba/2016/09/30k-views-giveaway-wsdear.html

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  12. Imas jako lijep blog :) Slozila bih se sa svime sto si napisala !

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  13. Super si!!!

    Pratim te ako zelis uzvrati: https://janasofija.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  14. I loved your post, hope you can check out my blog,thanks♥

    www.sasha24official.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlična ideja za post! ♥

    Giveaway na mom blogu------> Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Medina, jako zanimljiv post, moram priznati da i sama voolliimmm te džempere u kombinaciji sa suknjama, to je vrh. Sviđa mi se tvoj banner, baš je originalan. Imaš follow i puno sreće u daljnjem pisanju ti želim. ♥

    aminique.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  17. stvari su super.Followala sam te, pogledaj i ti moj blog ako zelis. :*
    http://majalivinglife.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  18. Odlican post!Ove stvari su stvarno must have svake cure

    funnyandrabbits.blogspot.ba <- follow,uzv

    OdgovoriIzbriši
  19. Odličan post!
    Možeš pogledati moj Blog? Imaš folow od mn , uzv! http://saaraapblog.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši