utorak, 14. kolovoza 2018.

Wet N Wild Color Icon 4 in 1 RECENZIJA

Dobrodošli u novi post !

Odavno nisam uradila recenziju nekog proizvoda pa sam odlučila da je krajnje vrijeme za to. Ovaj put sam isprobaavala paletu sjena brenda iz Los Angelesa pod nazivom Wet N Wild. Ovaj brend kod nas je došao prije par mjeseci, ali ja nisam imala priliku da isprobam nešto iz njihovog asortimana. Bila sam u potrazi za rozom paletom i odlučila da kupim upravo ovu jer sam čula samo pohvale za ovaj brend. 

Na slici možete vidjeti kako paleta izgleda. Dizaj kutijice je običan, a lično više volim kada ima više detalja jer to može da privuće svakog kupca. Dakle, paleta dolazi u plastičnoj ambalaži, na prednjoj strani se nalazi prozirni dio kroz kojeg možete vidjeti o kakvim nijansama se radi. Na prednjoj strani piše naziv brenda. Ambalaža je jako čvrsta tako da ne morate brinuti da li će vam se otvoriti u torbici, također ono što je meni jako bitno je to što paleta nije velika i može stati u svaku torbu.

Na zadnjem dijelu ambalaže su otisnuti neki podaci o proizvodu kao i kod svih kozmetičkih proizvoda. Također ispisani su nazivi nijansi iz palete i slikoviti  način korištenja palete. U jednom pakovanju dobijete 4,5g prizvoda. 

Kada se palta otvori možemo vidjeti četiri roze nijanse koje su prelijepe. U ovoj paleti imate sve što vam je potrebno za makeup u rozoj boji. Svaka nijasa ima svoj naziv koji je ispisan kod svake nijanse i to je dosta praktično za one koji snimaju videe na Youtube-u. Nijase transition i eyelid su veće u odnosu na preostale dvije.

Na slici iznad možete vidjeti kako te nijane izgledaju na ruci. Možete primijetiti da su nijanse browbone i eyelid dosta sliične, ali to neće predstavljati neki veliki problem budući da te dvije nijanse nemaju dodira na kapku. Najpigmentovanija nijansa je svakako i onaj najtamnija, a to je crease. Inače je paleta jako lijepa i sve boje izgledaju prelijepo kad se slože u jedan makeup look. Sjene se truse tako da ćete morati otresti četkicu prije nanošenja sjenke na kapak. Prednost ove palete je što se sjene jako lijepo blendaju i finalni izgled je savršen

Wet N Wild Color Icon 4in1 paleta je zaista predobra i imate tople preporuke za nju. Možete je pronaći i u drugim nijansama, ali ako želite rozi makeup ova paleta je zasigurno pravi izbor za vas.

Zapratite me na društvenim mrežama:
Instagram: medinabeslagic
Blog instagram: Blogger.mb
Snaochat: medina_beslagic



Broj komentara: 6: