četvrtak, 1. rujna 2016.

Best of Essence

Zdravo svima !
Svima nama je važno da kupujemo kvalitetnu šminku, jer ipak se radi o našem licu. Moja topla preporuka je Essence. Essence kozmetika po meni ima mnoge prednosti:
1. Dostupna je u svim drogerijama
2. Cijene su pristupačne za svakoga
3. Šminka je kvalitetna i proizvodi se u Njemačkoj
4. Neki proizvodi vrijede više nego što koštaju
Ja sam veliki ljubitelj Essence kozmetike i za ovaj post sam vam izvojila nekoliko mojih favorita.

Moj prvi Essence favorit je ovaj parfem pod nazivom Like a Day in a Candy Shop. Možete ga pronaći u svakoj drogeriji i ovaj parfem mi je definitivno nabolji parfem koji je Essence proizveo. Što je najvažnije dugo se osjeti na koži. Miris ovog parfema podsjeća na prodavnicu slatkiša što mi je predobro. Zaista je predobar i sve moje preporuke.










Drugi Essence favorit mi je ovaj Match 2 cover korektor. Dolazi u dvije nijanse (tamnija i svijetlija) koje će odgovarati svima, bez obrzira na ten. Imam ga već jako dugo i sigurno ću ga kupiti opet je mi se baš sviđa. Dobro prekriva akne, bubuljice i ostale nepravilnosti.













Kreon je jedna od stvari bez kojih definitivno ne mogu zamisliti svoj makeup. Što se tiče kreona moj izbor je definitivno Essence kreon.
Ovako on izgleda kada se stavi. Važno mi je da je skroz crn.
Savjet: Ako vam kreon ne radi baš dobro uzmite upaljač i pređite upaljačem preko vrha kreona i problem je riješen.













Sljedeći Essence favorit je ova bijela sjenka za oči. Ja baš volim bijelu sjenku iako se baš i ne primijeti na kapcima meni se sviđa kako stoji uz moje oči. Stvarno sam tražila kvalitetnu i dobru bijelu sjenku i naišla sam na ovu Essence i sigurno je ne bi mijenjala.


Ovako ona izgleda na ruci. Sadrži kao neke šljokice u sebi pa se na kapcima bolje primijeti nego ostale bijele sjenke.















Essence maskare koristim od početka svog šminkanja. Naravno Essence nam nudi različite vrste maskara, od onih vodootpornih do onih običnih. Ove tri su nekako moji favoriti. Nisam se mogla odlučiti samo za jednu, ali trenutno najviše koristim ovu rozu. Prvo zbog njene četkice, a onda zbog izgleda, jer je stvarno preslatka. Što mi je najvažnije mogu da traju dosta dugo vremena.










 Get BIG lashes maskara (postoji i vodootporna)
 I love extreme maskara (volumen maskara)
 I love crazy extreme maskara (volumen maskara)

















To su bili moji Essence favoriti. Sa sigurnošću mogu reći da je Essence moj najdraži drogerijski brend. Znam da se mogu osloniti na njegove proizvode i znam da je kvaliteta na veoma visokom nivou.
Koji su vaši Essence favoriti? (možete pisati u komentaru)

Ako želite pratite me na društvenim mrežama:
-Instagram: medinabeslagic
-Snapchat: medina_beslagic
-Ask: MedinaB7

Broj komentara: 6:

  1. obozavam essence proizvode, mislim da nisu nista losiji od npr maxfactora... jednostavno essence nema svoje reklame i zato je cijena niska.. maxfactor i ostali brendovi prodaju samo svoje ime.

    obozavam essence lip linere, bronzere i rumenila.. takoder i maskare su im savrsene

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/2016/09/zaful-review.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako su ti dobre slike , woow!
    I proizvodi su super, ja bih dodala još liplinere definitivno i recimo onaj stay all day korektor, za tu cijeni je odličan. ♥

    OdgovoriIzbriši