utorak, 13. rujna 2016.

Mini Haul

Dobrodošli u novi post !
Prije svega mnogo ću da vam se zahvalim na svim lijepim komentarima iz predhodnog posta. Stvarno mi mnogo znače vaši pozitivni komentari. I naravno želiš da se zahvalim na 50+ follow.
Kao što vidite iz naslova u ovom postu ću vam pokazati par stvari.


Prvo što vam želim pokazati je ovaj mali neseser za šminku. Njega sam dobila na poklon iz Njemačke. Meni je presladak i ima jako lijep print. Njegova prednost je što može stati u bilo koju torbu, kao i da mi u njega može stati makeup proizvodi koji su mi potrebni i koje stalno nosim. Mislim da svaka djevojka treba imati jedan manji neseser koji može ponjeti gdje god da krene.









Evo još jedne jako dobre stvari. To su tzv. mirisne kreme, ne znam kako da ih drugačije nazovem. Uglavnom mogu se koristiti umjesto parfema. Ove dvije imaju jako lijep miris. Ova lijeva ima malo blaži miris npr. za svaki dan, dok je ova desna jačeg mirisa i nju koristim kada navečer izlazim. Proizvedene su u Francuskoj i jako su kvalitetne, a ja sam ih dobila iz Njemačke,









Sljedeće što vam želim pokazati je ova košuljica. Nju sam nedavno dobila na poklon od rodice. Jako je lijepa i neobična. Nije ona klasična košulja i to mi se sviđa. Malo je svečanija pa je još nisam imala priliku obuči. Boja je jako lijepa i može se kombinovati i uz suknju i uz pantolone.











Mislim da sam milion puta pričala o Balea gelovima za tuširanje, ali stvarno su odlični. Svaki je poseban na neki svoj način. Možete ih naći u svim DM drogerijama. Sigurna sam da se nećete pokajati.













Posljednja stvar je ova kosulja. Ja sam jednostavno oduševljena s njom. Dobila sam je na poklon od rodice. Meni se jako sviđa zato što ima puno "volana" a pošto sam ja malo mršavija meni to baš odgovara. Ima jako lijep cvijetni dezen, nije napadno. Ja se oblačim uz bijele pantolone, ali odlično bi pristajala i uz crne.











To je bilo sve za ovaj Haul. Nadam se da vam se dopao. Komentarišite šta vam se najviše sviđa.
Možete me pratiti i na društvenim mrežama:
-Instagram: medinabeslagic
-Snapchat: medina_beslagic
-Ask: MedinaB7


22 komentara:

  1. Super haul,bas mi se svidja :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan haul,neseser za sminku je precute ♥♥♥

    http://ildaslittlefashionplace.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivne stvarcice, baleini gelovi za turisanje su odlicni

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  4. Jooj kako je divan neseser ljepotice :) Obožavam ove stvari a pogotovo Baleinu kupku :D

    http://beautyakworld.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. Neseser je odličan! :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  6. http://0chiclife0.blogspot.ba/ follow my blog

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan haul!
    I ja jako volim Baleine gelove za tuširanje, a inače sve stvari mi se sviđaju jako. ♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Jako simpatičan haul moram ra priznam. Posebno su mi se dopale ove dve košuljice, jako su neobicne i posebne, plene nekom lepotom sto mi se posebno svidja. Inace ostali kozmeticki proizvodu su standard koji i ja koristim, tako da sve u svemu dobar haul post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlican haul.Sve stvari izgledaju ekstra.

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  10. Super haul. Mnogo mi se svidjela ova poslednja košuljica. Baleine proizvode obožavam, ali ovaj još nisam isprobala što ne znači da neću ;) :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  11. Super haul. Mnogo mi se svidjela ova poslednja košuljica. Baleine proizvode obožavam, ali ovaj još nisam isprobala što ne znači da neću ;) :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  12. Neseser mi je presladak, a mislim da ću si u skorije vrijeme kupiti Balein gel za tuširanje jer ih obožavam gledati na policama zbog vrhunskih pakiranja. :)

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  13. Odličan haul! Neseser je presladak *-* Balea gelovi za tuširanje su po meni ubedljivo najbolji. Predivne stvari si nam predstavila, samo tako nastavi, post je odličan!

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši